Ferietid!

Ja no har vi vært på en liten ferie i Kinsarvik, vært i Mikkelparken med de to minste. Det var jo en grei park det for de som har små barn. Var ikke redd for å sende eldstejenten på 6 år på do, ho klarte å finne fram og tilbake der eg satt. Var to dager i parken og det var rikelig, mine søte små liker ikke fart og spenning for å si det sånn. Mamma kunne sitte å se på, og hadde strikketøy  med seg andre sagen for ikke å kjede meg:)

Strikket spiralsokker til minstemann på ferien, og han blei så glad. Det var rørende å se kor glad han blei for et par ullsokker. Men så er det så vidt vi får av han lue og ullundertøy når våren kommer da. 

Strikket i STERK fra Dustorealpakka. 40% alpakka, 40% merinoull og 20% nylon.

Storesøster har eg laget til tidligere, og da måtte jo ho være med på bildet ogsåStrikkes som en tube uten hel og styr, og slites rundt hele sokken, for en trer bare sokken på som en føler for (noe som er enkelt for små barn). 

 

Vi passer hus i ferien og da følger det med en hage full i deilige bringebær, så i dag har vi laget bringebærsyltetøy. Lagde rørt syltetøy som vi hadde med i ferien vår også, pluss at vi har fryst i poser til å ha i smoothies.Her er det deilige rørte syltetøyet, men det var klumper i det, noen i familien liker ikke klumpene. Så i dag ble det kokt syltetøy som vi moste med stavmikser, deilig brinbebærsaus til å ha på is, eller skive.Koser oss med hjemmeferie altså, skal til varmere strøk i høst en gang, heldigvis, da vi ikke har den varmeste sommeren i år.

 

Klem Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits