1001 prosjekter på gang

Har alltid mange prosjekter på gang samtidig. Som det å male terrassen, sy puter, strikke og ting som ligger halvferdig, eller ikke påbegynt (kjøpt for lenge siden). Ja det er mange kategorier. 

Har hatt en del av kjøkkenbordet som en liten sykrok til meg selv de siste ukene. Skulle sy liftgardiner og puter osv. som tar litt plass og krever at en har et stort og TOMT bord. Ja har bord på hobbyrommet mitt, men det er fullt av ting til å lage kort med pluss masse annet som eg ikkje vet hvor eg skal legge. Må visst rydde en dag...

Jaja i natt sydde eg 2 puter til stuen:

Bildene ble litt rød da eg skreiv de ut på transfer ark men det får gå, hvis eg syns det ikkje er greit får eg skrive ut nye og sy på, (det skjer vel ikke).

Har et blondestoff som er en gardin kjøpt på kid for lenge siden på venstre siden, tok et nærbilde:

Det var noe drit å sy i, men det funker greit at det ble litt ledig utenpå linstoffet. 

Har også sydd på navne etiketter:For 2 uker siden fikk eg meg en tur til Stoff og stil og fikk kjøpt ponponger til putene til jento mi, har endelig tatt bilder av de også:
Oi, såg ikkje ponpongene så godt på disse bildene, men syns putene fikk det lille ekstra med ponponger. Har også glidelås i bunnen av putetrekkene for lettere å vaske, eller skifte trekk:)

Disse putene fikk også etiketter på seg:)Har holdt på med et strikket sjal over tid, i svart Faerytale fra Du store alpakka, no er det ferdig, skal få seg en omgang til under strykejernet og få etikett på seg, det også:
Det er nesten som et lite kast rundt skuldrene dette sjalet. Her er nærbilder av mønsteret:

Det var det eg hadde av bilder for i dag, no skal eg legge unger og kose meg mer med hobbyene mine:)

 

Klem Anne Grete

2 kommentarer

Helga

30.jul.2011 kl.23:47

Hei Annegrete.Jeg har besøkt bloggen din og der var mye fint.Fine puter med foto og ugler,Fantastiske kaker som sikkert alle blir fristet av.Ja og så det flotte sjalet.Du er jammen dyktig.

Anne Grete

31.jul.2011 kl.10:51

Tusen takk Helga, synes det er kjempekjekt å lage noe, klør i fingrene om eg ikkje gjør på noe. slapper av når eg strikker, hekler eller syr.

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits