Nytt strikkeprosjekt

Fikk noen penger til jul, og da måtte jo de brukes opp. Har lenge ønsket meg garn som er laget av stoffrester til å strikke meg en puff. Fant ut at det kunne eg bruke pengene mine på. Får en puff til loftstuen (interiør) og eg fikk et nytt prosjekt (hobby). Har pålagt meg selv å ikkje kjøpe nytt garn, men eg sprakk denne gangen. Men så er det jo til et bestemt prosjekt, ro ro ro din båt. Eller bruker vel påhengs no brrrrrrroooooommm. Det handler jo om at vi skal få det fint rundt oss også...

Over til garnet, det er som sagt laget av stoffrester, og det etter industrien i Portugal. Det er ikkje godt å vite om en får tak i mer i samme farge, så det er viktig å være sikker på at en har nok. Eg satser på at eg får nok, ellers blir puffen litt mindre enn det eg hadde tenkt. Det er forskjellig tykkelse på garnet, så pinnene må bestemmes etter det. Eg strikker min puff med pinne 12 og ser at det går greit. Eg liker egentlig ikkje pinner over 5 i størrelse, føler eg må bruke heile armen for å få det til. Men det går utrolig greit med disse pinnene og garnet. Det glir veldig godt og garnet er litt elastisk, det er vel derfor det går greit. Snart ferdig med første nøste, og har to igjen.De hadde ikkje nok garn i andre farger, så da valgte eg svart, skulle kanskje hatt et nøste til, og har kjøpt meg det fra en annen plass og et annet merke, men det gikk ikkje. Skulle få lov til å returnere det, Kanskje blir det en puff til? Håper de har nok garn til en puff til meg, ønsker meg hvit eller rød med hvite striper (i stoffet). 

Klem Anne Grete
 

2 kommentarer

dandilion

15.jan.2012 kl.00:43

Spennende prosjekt du har der :)

Anna Therese

16.jan.2012 kl.08:01

Slik vil eg også ha :)

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

36, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg litt opptatt av interiør, noe eg snart skal få bruke mye tid på, da vi holder på med utbygging av huset.

Kategorier

Arkiv

hits