Kaninene har fått kjole.

Da har kaninene fått sydde kjoler på seg. Litt plukkete var det med så smått. Eg tegnet av mønsteret og klippet godt rundt, sydde og så klippet eg inntil med minimalt med sømrom. Det blir sikkert laget flere kaniner og kjoler, skal prøve å huske å ta bilder av måten eg gjorde det på da. Dette er jo kaniner som skal være til pynt, ikkje meiningen at de skal lekes iherdig med og kle av og på så mye. Og da trengs det ikkje så mye sømrom, og kjolene er med for, slik som i oppskriften. Da holder det ganske bra. Får heller sy ny kjole hvis de blir ødelagt. Lite bilderas av kaninene:


Tre små venner med hver sine farger. Stoffene er kjøpt hos S.Tvedt, stort utvalg av fine stoffer. Sløyfe på hårbåndet, med en liten perle i midten. Samme sløyfebånd som nederst på kjolen. Og stoffet er det samme som kjolen. 


Den rosa kaninen har fått forstoffet som hårbånd, med en rose som pynt.


Et lite hjerte som pynt, påsydd blondekant nederst. 


Alle tre har fått små hjerteknapper på skuldrene, bare som pynt, under er det trykknapper. 


Et tynt silkebånd har eg laget sløyfe av her på den lilla kaninen.


Stjernepynt, og blonde med "diamanter" på, blonden er kjøpt hos hvite fjær og hjerter. 


Så står de på rekke og rad. Sydde først den rosa kjolen, syntes kjolen ble litt kort, så la godt til på den lilla, den ble litt lang, og på den tredje og blå ble det midt i mellom. Ordnet litt på skulderstroppene i forhold til mønsteret. Da vises de små hjerteknappene litt bedre sett rett fram i fra. Litt lenger stropper bak, og ordnet påhvor eg festet trykknappene, og vips ble de mer symlig.

 

 

Klem Anne Grete

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

38, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits