Tidlig eller seint ute?

Da datteren min var baby (for 9 år siden), bestilte eg noen broderier, et julebilde, en juleløper, en juleduk og "me to you" bamsebilder. Kan si det har tatt litt tid å lage de. Husker bamsebildene ble gjort ferdig til ho var et år. Bildet og løperen tok litt lenger tid, husker ikkje når de var ferdig. Men juleduken, den har ligget uåpnet helt til no. Fant ut her en dag at den ville eg begynne på. Så vet ikkje om eg er tidlig ute til jul, eller seint ute?


Snart ferdig med den første bjellen. 

Herlighet det tar tid. Og så kan eg ikkje se på tv samtidig, ihvertfall ikkje slik at eg må følge med. Og da får eg problemer med øynene, alt blir tåkete etter en stund. Så det går på fram, men sakte. Tviler på at duken blir ferdig til den første julen. Har ingen mål om når den skal være ferdig. Er jo så mye annet eg har lyst til å lage. Men det var jo på tide å begynne på denne duken da. Og gøy var det også, etter gammelt.

 

Klem Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

38, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits