Tøfluser

Da er det nye tøfler som er ferdig her i heimen. Har strikket etter Marte Helgetun sin oppskrift i bladet "Dilla på hjemmelaget". Hadde Babysilk i lageret mitt, så det var bare å strikke. Ble et par til jenten min først. Såg at gutten min også gjerne ville ha. og no er de ferdige til han også. 

Han hadde lagt seg når de var ferdig sydd sammen, så har ikkje prøvd de på foten hans. Men tror nok at de skal passe, er så pass elastiske som det meste av strikkete klær er. 


Mørk lilla til ho og mørk grønne til han. Dobbel tråd med Babysilk fra Du store alpakka.

De ser veldig små ut på bildet, men hennes er prøvd på og de passet.


Strikket en reim og sydde på, for at de skulle holde bedre på foten. Søt hjertetreknapp til pynt. Strikket i str. 6 år til begge, men de har små bein, str. 29 og 31 eller noe sånt selv om de er 7 og 9 år. Men tror jammen at eg skal strikke noen til meg selv også. De må jo da være større både ene og andre veien. 


Til han valgte eg å tvinne en tråd i en brunfarge som snøring istedenfor en lærreim. Hadde ikkje tilfredstillende lærreim i huset. Prøvde med lærsnor, men det ble litt hardt, mykere med garn. 

 

Kommenter gjerne her på bloggen min :)

 

Klem fra Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

38, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits