Hekleteppe oppdatering.

Glemte helt å oppdatere på søndag. Men da var eg oppe i 156 ruter, ferdig montert.


Litt over 100 ruter igjen da. Skal ihvertfall ha 260 ruter. Har eg mer garn til flere remser, så blir teppet større. Men 260 skal holde til sengen, resten blir bare pluss. Har som mål at dette teppet skal bli ferdig til 17. mai. Tror det skal gå greit. Mitt første hekleteppe hadde eg også som mål å bli ferdig til 17. mai, men det er mange år siden, og det klarte eg også. Bare at det teppet brukte eg mange år på. 

 

Skulle laste inn bilder på pcen, men der var det jammen tomt for strøm på kameraet. og ekstrabatteriet var også tomt. Så det er lading på gang. Ville bare nevne at eg har 27 ruter til strikketeppene mine. Og flere  er på gang. Skal vel ha ca 300 ruter til de to teppene eg skal lage, Så er litt igjen å strikke. 

 

Klem Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

38, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits