Påskeegg

Eg kjøpte gåseegg på butikken "Hvite fjær og hjerter". Fant fram det eg hadde av servietter og bånd. Og selvfølgelig decoupagelim. Og vi satte oss ned, min datter og kjæresten til min sønn og meg. Og her er resultatet:


En god blanding av uttrykk. Likte disse eggene godt, de er litt større enn vanlige hønseegg og tykkere i skallet. Disse to har eg laget.
Disse to har Iselin laget.Disse to har Rebekka, jenten min, laget.

 

Veldig kjekk ting å gjøre, når det blir så flott resultat. 

 


Her er de 27 lappene som skal bli til to tepper.


Et skal gå i grønn, blå og lilla farger. Må bare strikke opp garnet eg har kjøpt i disse fargene før eg kjøper flere grønn- og blåfarger. Godt Smart har et stort utvalg av farger. 


Det andre teppet skal være i lilla, rosa, oransje og andre rødtoner. 

 

Hadde ikkje trodd det  skulle være gøy å lage slike lapper, men det er det. Blir fort ferdig med en lapp. Det går ca 4½ lapp på hvert nøste, så trenger en del nøster til de to teppene. Håper å bli ferdig til jul med tre slike tepper, kanskje det blir julepresang. 

 


Her er hekleteppet som eg holder på med, jenten min la det på gulvet og ville ta bilde. 

 

Godt eg ikkje blir arbeidsledig på en stund. Har alltid mange prosjekter på gang på en gang. Hvordan er det med deg? Har du mange prosjekter, eller har du bare et prosjekt om gangen?

 

Klem Anne Grete

Én kommentar

prinsessen

10.04.2014 kl.12:58

For noen herlige påskeegg! <3

Masse klemmer fra Prinsessen <3

annegretesverden

11.04.2014 kl.00:53

prinsessen: takk for det, kjekt med både fargerike og duse egg

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

38, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits