Endelig.

Da var sengeteppet til jenten min endelig ferdig, med heklet kant rundt. Har dampet hele teppet, og lagt det på sengen hennes. Håper ho blir glad for at det er ferdig. Godt og varmt er det, det har eg merket når eg har sittet med det på fanget når eg heklet kanten på og også når eg har sydd på lappene når det ble større og større. No ble sengen straks finere enn med det gamle teppet.

 

Likte den enkle kanten som eg heklet rundt. 

Kommer på no at eg ikkje har merket teppet. Pleier å merke teppene mine med årstall og mine initaler, enten heklet inni teppet eller brodert på, på dette får eg brodere det på. Da vet eg når det var ferdig for fremtiden, 

 

Er kjempefornøyd sjøl. Har lyst på et slikt teppe i stuen, men det får bli når eg har slanket garnlageret litt. Har nemlig vært på Dropssalg og kjøpt garn til et nytt hekleteppe. Og allerede har eg heklet opp et nøste, for  så å kjøpe nok garn til at eg får teppet så stort som eg ønsker det. Godt det fins salg, eller egentlig har eg vel nok å gjøre på med det garnet eg har fra før. Har begynt på en genser til jenten min etter hennes ønske. med neonfarger og greier. Det skal eg vise dere en annen dag. 

 

Ha ein fin dag.

 

Klem Anne Grete

3 kommentarer

Stine

28.05.2014 kl.20:45

Så utrolig fint :-) Litt av en jobb.

annegretesverden

29.05.2014 kl.22:28

Stine: Takk for det, ser at du også hekler teppe, det er kjempegøy, for en blir så fort ferdig med hver lapp, og det er arbeid som eg tar med meg overalt fordi det er så lite å ta med. Koser meg med det.

Siri

14.08.2014 kl.16:27

Så lekkert! :)

annegretesverden

18.08.2014 kl.14:49

Siri: Takk for det.

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

39, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits