Genser i neonfarger.

Har du dette bladet?

Fant så mye fint inni her. Og spurte jenten om det var noe ho ville ha, og det var det. Prøvde å påvirke ho med det som eg likte, men ho var bestemt på hva ho ville ha, det var denne:

I stedet for grønt har ho valgt gule striper. Så det var bare å gå å kjøpe neonfarger. Garnet som er brukt i oppskriften hadde de ikkje på garnbutikken min, så vi valgte Freestyle fra Dale. Samme løpemeter og pinnenummer som var brukt i mønsteret. Ser når eg har strikket litt at eg kunne valgt større pinner, for eg har ikkje samme strikkefasthet. Men pytt, pytt, tror genseren blir vid nok for frøkna mi, som er smal som en strek. 

 


Måtte begynne på armene også, for da vi var å handla, så hadde de ikkje nok gul og oransje, så det måtte vi vente på. Et par dager venta vi og så var det på plass, no er det bare å strikke. Er ikkje så vant å strikke med pinne 4,5, som oftest er det mindre pinner eg bruker. Men så gøy da, det vokser så fort, føler at eg har kommet kjempelangt allerede. 

 

Ha en fin dag. 

Klem Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

38, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits