Ull&omtanke.

Ull&omtanke er et dugnadsprosjekt som er startet opp av designfirmaet Customaid og Vibeke Jerkaas. Tanken er at alle kan klare å strikke en lapp eller to eller ti ? og hver lapp er en lapp nærmere et flott og varmende pledd. Lappeteppene blir unike og nummererte, og gis til kreftpasienter med ønske om å gjøre hverdagen under behandling litt bedre. Det er vanskelig å tro annet enn at et pledd strikket av omtenksomme hoder og hjerter over hele landet kan være til trøst når livet er tøft.


Hvordan kan du delta? Helt enkelt ved å strikke en lapp eller 10, eller ved å starte opp en undergruppe der du bor. Til nå er det startet opp 9 undergrupper - kanskje du finner en gruppe i nærheten av der du bor? Her er de andre undergruppene: ull&omtanke Sykkulven,ull&omtanke Hønefossull&omtanke Trøndelagull&omtanke Flekkefjordull&omtanke Konsvingerull&omtanke Herøyull&omtanke Dombås og ull&omtanke Rogaland-Haugesund.

 

Har startet opp en avdeling av Ull&omtanke her på Os/Hordaland. Har laget en facebookgruppe som heter Ull&omtanke Os/Hordaland. Der står det info om hvor du kan sende eller levere lappene, hvis du vil være med å bidra med å strikke en lapp eller fler. Tar også imot garn hvis du har rester av ullgarn. Garnet må ikkje inneholde nylon eller andre kunstige fibrer, kun naturlige fibrer fra dyr. 

Lappene syr eg sammen til et stort og godt teppe, som gis til kreftpasienter under behandling. Visst du vil lese litt om damen bak prosjektet, kan du gå inn på http://customaid.blogspot.no/2012/09/ull.html

Klem fra Anne Grete 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

38, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits