Første Ull&omtanke teppe.

Litt stille på bloggen min har det vært i sommer. Mye å gjøre og lyse kvelder med barn oppe til langt på kveld, så har ikkje tiden og lysten vært der. Vi har vært på ferie i Danmark i sommer, 12 netter i et feriehus tilknyttet Lalandia i Billund har vært deilig. Strikketøyet mitt har vært med overalt, og 70 lapper til teppe som skal gis bort i til jul ble strikket på turen. No er det bare sammensyingen igjen på de to første teppene som skal gis bort til ungene. Og en genser til minstemann ble ferdigstilt på turen. Trodde eg skulle rekke å få den ferdig før vi dro, men det gikk ikkje. Skal bare sy på noen stjerner på albuene med fleecestoff som er kjøpt inn, så er den ferdig.  

 

Før vi reiste satte eg sammen lapper til det første Ull&omtanke pleddet. Har etter ferien brukt kveldene på å sy det sammen. Tok litt tid, men eg har kost meg med oppgaven. Og endelig ble det ferdig.

Bestilte lapper til å merke pleddene med fra et lokalt reklamebyrå, og disse var eg og hentet i dag, måtte bare sy siste remse på og sy fast merkelappen. 


Pleddene blir nummererte og dette er altså nr. 001. Hadde med meg Ull&omtanke logoen på en minnepenn, og byrået skulle ordne med Os/Hordaland for meg. Eg tenkte ikkje på at et hjerte var på sin plass istedenfor skråstrek, men det har altså gutta gjort, og eg ble kjempefornøyd, siden hjerte er mitt favorittsymbol. 

Manglet to lapper til neste pledd, og de lappene skulle være rød, så det fikk eg gjort tidligere i kveld, så monteringen kan starte. Dette er et kjekt arbeid. 

 

Vi snakkes, no er det tv-tid og et pennal som skal hekles.

 

Klem Anne Grete

 

Én kommentar

Siri

14.08.2014 kl.16:17

Kjempefint pledd og merkelapp! Og så gøy at teppene blir nummerert! :) Skal jeg strikke en lapp eller to til deg?

annegretesverden

18.08.2014 kl.14:49

Siri: Jatakk, tar i mot lapper fra alle som vil strikke. Du kan sende de til meg: Anne Grete Glomsaas, Kvernhusrenen 5A, 5208 OS. Eller levere de inn til Strikkebutikken her på Os.

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

39, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits