Ull&omtanke Os/Hordaland pledd 2.

Da var pledd nr 002 ferdig vasket og merket med Ull&omtanke Os/Hordaland-lapp. Er så utrolig kjekt arbeid dette her. Å sy sammen lappene tar litt tid, men er vel verdt tiden. Det første pleddet fikk eg levert personlig, hadde bare lyst til å gå hjem å sy sammen neste pledd fortest mulig. Og no er det endelig ferdig, klar til å bli levert. 

Har tatt litt bilder av pleddet, men no er det jo mørkt ute, så fargene er ikkje helt som i virkeligheten. Er inne i jobbeperiode, og det er halvmørkt når eg går ut av huset på morgenen, og skumring når eg kommer heim. Teppet er veldig friskt og fint, annenhver lapp er julerød og annenhver er enten, rosa, gul, oransje, eller multifarget, i forskjellige nyanser. 


I den røde sofaen min.Håper mottakeren blir glad for teppet i den vanskelige situasjonen h*n er i. Og at det vil varme godt i tiden fremover. 

 

Har du lyst å hjelpe til med prosjektet, er det bare å strikke lapper, 9 masker på pinne 5 med passende garn i ull eller andre dyrefibrer. Strikk rillestrikk til lappen er 21 cm, fell av og fest trådene. Sendes til Anne Grete Glomsaas, Kvernhusrenen 5 A, 5208 OS. 

Tar også i mot alle typer restegarn i ull, alpakka eller andre dyrefibrer som passer til pinne 5 eller tynnere. Strikker med dobbel tråd om garnet er tynt. Unngå nylon, polyester og andre syntetiske fibrer. 

 

Og du; lik gjerne facebook siden: Ull&omtanke Os/Hordaland

 

Klem fra Anne Grete

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

39, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits