Boksegal eg?...nei langt ifra...

Eg fyller hobbyrommet fra gulv til tak

og ellers rundt omkring

men boksegal?

ok da, eg er vel det....

Har alltid samlet på bokser til å ha ting i, og da eg fikk meg hobbybod for mange år siden kjøpte eg endel bokser på Ikea. Love Ikea, de har så mange praktiske bokser til å gjemme bort saker og ting. Er finere å se på en hylle med bokser, en at tingene er plassert rett i hyllene. Og lettere å holde orden. Host host. Det blir en del diverse bokser da...

Og så er det kjekt å dekorere egne bokser også, og få en personlig boks eller to, eller ti. På panduro har de en del bokser som er meint for å dekorere. Og der har jo eg vært, og attpå til har de vært på tilbud.... Å la være å kjøpe da, det går ikkje. Endelig fikk eg lyst til å dekorere de, ihvertfall noen av boksene. 

Og resultatet ble:


Disse to søte små, tror det var ca 8x8 cm de er. Viste de i forrige innlegg, no har de fått et lite hjerte til pynt. Brukt gavepapir og decoupage. Litt tykt gavepapir.


Disse to, er vel 3-4cm høy og ca 20 cm bred, tror eg. Brukt glanset gavepapir og decoupage, ble en del bulker, ikkje helt perfekt.En hjerteboks, brukt serviett/ det rosa er silkepapir og decoupage, blondebånd og små halve "perler".
En stor "fyrstikkeske", brukt serviett og decoupage, bånd og pynt.


Og så var eg lei av decoupage, så da tok eg bare tape kjøpt på Ikea og tapet rundt omkring på disse tre boksene, ca 17x17 cm. Disse ble litt krasj på hobbyrommet mitt, men de skal få gjøre nytten. 


Og en trekantet fyrstikkeske med tape. 

Her er noen av de forskjellige boksene eg har på Hobbyrommet mitt:


Blikkbokser og pappesker  i en hylle.


Masse gjennomsiktige akrylbokser og en tinnboks på toppen av en hylle (ca 1.20m høy)


Disse tre eskene er kjøpt fordi de var så fine, to greengate-esker med til-fra-lapper. Den runde har vært kamferdrops i fra apoteket. 


Hjerteesken har fått plass oppå skatollet. 


Pappesker dekorert tidligere.


Julesinkboks, hengt på et tau med hjerter. 


Tre bokser som eg har limt på klistremerker og hampetau med hjerter. Boksene som inneholdt boxere ble kjøpt pga. de var så fine. 


Små glasskrukker med lokk til å ha perler i.


Muffinser i keramikk, oppbevaring inni. 


Pappesker fra Jysk, 9 bokser i hvert sett. Limt tavlemanillamerker fra Søstrene Grene på, skrevet på med tavletusj hva de inneholder. Den ene Billyhyllen har bare bokser i forskjellige utgaver i seg. De fleste kjøpt på Ikea. 


Nye og gamle bokser om hverandre. 


Eg stabler helt til taket, oppå Billyhyllene er det store bokser, noen i papp fra Ikea, andre i plast fra Staples. 


Og koselige kurver har eg også. 

Elsker å organisere alle hobbytingene mine i bokser og esker så det er lett å finne frem når eg trenger de forskjellige tingene. Hvordan oppbevarer du dine hobbyting?

 

 

Klem Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

39, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits