Nye pinner, nytt pinneetui.

Kjøpt meg firkanta strikkepinner, fantastisk å strikke med. Bestemte meg for å kjøpe nye i alle størrelsene. Og elsker de som er 15 cm lange. Akkurat passe lange for ikkje å hekte seg opp i klær eller teppet eg har over meg. Strikket sokker med pinne 3 til meg selv og det var ingen problem å ha plass til alle maskene på pinnene når eg strikket med fem pinner. Og nye pinner krevde nytt pinneetui. Så da var det bare å se etter de etuiene som min søster sydde til meg for noen år siden, og finne frem stoff og pinnene. Eg og symaskinen er ikkje de beste vennene. Og litt skjeivt ble det her og der. Men det duger nå til sitt formål. 


Pyntet med en sommerfugl.


Åpne opp så er alle pinnene sirliglaget plass til. Pinne 4,5 og 5  er bare i 20 cm, derfor er de lengre. Og eg glemte å kjøpe dobbelt sett av 4, 4,5 og 5, det skal eg gjøre, og så trenger eg 2,5, 3 og 3,5 i rundpinner. Det er slike til å skru på vaiere, veldig greie. Tykkere pinner har eg i bambus, og det bruker eg ikkje så ofte. Så det får holde med pinnestørrelse opp til og med 5 i firkantpinner. 


Det kommer godt med at eg har litt forskjellig på hobbyrommet mitt, to stoffer som passet sammen, og skråbånd i mørkeblått som kontrast til det lyseblå. og bånd med prikker. 


Gjorde litt feil med knytebåndene, som eg oppdaget når eg var ferdig å sy rundt for hånd, så da ble en stjerneknapp sydd på for å skjule feilen, hehe. Pyntet litt det da.


Likte godt dette stoffet, brukte alt eg hadde av det. 

 

Klem fra Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

39, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits