Pledd nr 018.

Så var enda et pledd klart for levering. Det er så kjekt å holde på med dette. Akkurat no har eg unnet meg en liten pause med å sy sammen pledd. Skal gifte meg i mai, og har noen hemmelige prosjekter på gang i den forbindelse. Skal vise bilder av det etter bryllupet, men frem til da er det hemmelig det eg holder på med, ihvertfall her på bloggen. 

Men altså, pleddet har eg sydd sammen selv, og det hadde eg planlagt ferdig lørdag 7. mars. For så å vaske det, tørke og sy på merkelapp til søndag, for å gi det bort da. Ble overrumplet av en gjeng i gangen min som hadde planlagt utdrikkingslag til meg på lørdag. Det og jobbing hele uken gjorde at først i dag kunne eg ta bilde av pleddet som er ferdig med merkelapp. Og det var jo en fin dag å ta bilde, best å ta bilde ute i solen og fint vær.

Pledd nr 018: montert av Anne Grete Glomsaas

 

 

Får frem fargene så mye bedre ute i solskinn enn inne i stuen:

Synes selv det ble et nydelig teppe, ble inspirert av en bunke lapper som eg fikk i akkurat disse fargene. Fortsett å gi meg inspirasjon med lapper dere strikker. Uten folk som sitter og strikker lapper til meg, så blir det ingen pledd. Så tusen takk til dere alle som strikker, om det er en eller 1000 lapper dere strikker, alt hjelper mot et ferdig pledd.

 

Klem fra Anne Grete

Én kommentar

Siri

12.03.2015 kl.14:17

Nydelige farger!! :-)

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

39, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits