Bryllupspynt.

Giftet meg for tre uker siden, og tenkte å vise dere hvordan vi pyntet. Har vært tre uker med mye jobbing og reising i helgene så har ikkje hatt tid til blogging om bryllupet. Vi leide et lokalt ungdomshus som ble pyntet fra tak til gulv. Mye av inspirasjonen har eg funnet på nettet og i blader, både til pynt og ting å finne på. 


Selve lokalet har en stor speilvegg, den ville eg gjemme bort. Løsningen ble metervis med tyll som eg stiftet fast på toppen. Ganske kjedelig vegg med den hvite tyllen, men hadde noen sommerfugler i papp som ble bøyd til og festet med fine knappenåler. Da var speilet vekke og det ble litt fint med alle sommerfuglene.

 


Nærbilde av sommerfuglen.

Eg ville ha tyll i taket, og gjerne hele taket sammen med lyslenker. Det ble en litt vanskelig oppgave, høyt under taket. Men vi klarte å lage det til over der vi skulle ha dansegulv. Ble så flott og romantisk ramme.  

Så var det bordet da. Har samlet på tomatpurreglass i over et år, og andre syltetøyglass, tacosausglass og andre typer glass. Tomatpurreglassene har eg heklet trekk til og alle gjestene fikk hver sitt med hjertesjokolade oppi.


Trekkene er mørk lilla, og lilla gikk igjen på flere ting. Sanghefte laget eg med enkelt pappark  med litt bling på og enkel pynt med navn på brudeparet og dato. Kjøpte tøyservietter som ble brettet som en rose, og satt i det ene glasset. Dukene kjøpte eg på Kid, de var til halv pris, og nesten like billig som å leie ordentlige duker. Ellers har mye blitt kjøpt på ebay. 


Servietten, fant ut hvordan de brettes på nettet. 


Det stod syltetøyglass på bordene, forskjellige fasonger og størrelser. Glassene har eg knyttet et sløyfebånd rundt og festet en bling under. Blingene er de samme som går igjen på all pynt og båndene det samme. Kjøpte tre typer blomster, kuttet opp for å passe i "vasene" enkelt og fint. Husker ikkje navnet på blomstene. 


Kjøpte lys på Kid, de også var til halv pris. Og de brenner lenge. Pyntet med bling på speilflis med bling. Har kjøpt hjertediamanter på ebay og heklet 300 små magiske hjerter. Trodde eg skule ha de rundt på bordene, men der var det ikkje plass, så eg brukte vel ikkje halvparten en gang. La de på speilene i lag med lysene og hjertediamantene. 

Ja eg er glad i hjerter....


Sammen pynten gikk igjen rundt om på bordene til kaffekopper, snacksbordet i gangen (som var til gjestene da de kom). Hadde for mange glass med heklet trekk. så noen fikk stå i lag på disse bordene med glass uten trekk. 


Lokalet har en bar, go der ble det pyntet med blomster lys og pom pomer i to lilla farger og hvit, i ulike størrelser. 


I gangen stod glassene klare til å fylles i dagen før, og snacksen klar i skåler som de skulle i. Pom pomer i taket over. 


Over gavebordet hang det også pom pomer, disse festet vi perlekjeder (tre forskjellige typer) til som hang under. Fant inspirasjon i en butikk. 


Ungdomslaget leier ut stoltrekk som vi hadde på stolene, løpere på bordene fant eg på ebay. 

 Ute la eg plastduker på røykebordet som er under tak. Posene som står på bordet har stort syltetøyglass med telys oppi.


Veldig stemningsfullt da det "endelig" ble mørkt.

Tror eg har husket det meste, håper du ble inspirert til å pynte til ditt bryllup eller din fest. 

Klem fra Anne Grete.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

annegretesverden

annegretesverden

39, Os i Hordaland

Anne Grete heiter eg, hyggelig at du stakk innom, legg gjerne igjen en kommentar. Er mamma til tre flotte barn, har verdens herligste samboer. Liker å strikke, hekle, sy og til og med brodere. Ellers er eg interressert i interiør og ha det fint rundt meg. Jobber fulltid ved et avlastningssenter og er forhandler for Virrevapp, flotte klær til barn.

Kategorier

Arkiv

hits