Lek med Cameo.

Har lekt meg med Cameoen min. Enkle adventslykter, ser du godt etter så ser du tallene 1-4 på  de. Dette er krukker kjøpt på Søstrene Grene, Har lokk til de også, så tenker at resten av året kan de duge som krukker med noe godt eller annet i. Har skjært ut tallene på Cameoen i Oracal 631 som er limt på krukken, Malt med frostmaling, tørket, tok av Oracalen, herdet i ovnen 160° i en halv time. Tpler godt å bli vasket, ihvertfall for hånd!

Liker enkel pynt, men kanskje skal eg ha noe mer på disse lyktene.Så var det forskjellige lykter, måtte prøve med med litt forskjellig. Samme fremgangsmåte, men her er malt med Gesso istedenfor, ikkje herdet i ovn, men lakket med Decoupage lim/lakk. På de to med "God Jul"så ble litt av gessoen med da eg skulle ta av Oracalen, så bokstavene ble litt ujevne, veit ikkje om det var fordi eg tok de av før alt var helt tørt eller at det bare blir slik når bokstavene er så tynne. Ser no ka som står der!

Den i midten har eg limt motivet på innsiden og det er der enda, måtte prøve meg på en felykt eg også.Med lys oppi. 


Flere lykter der eg har brukt frostmaling.

Og her har eg bare Oracal 631 sittende på glasset utvendig, ingen maling, motivet går rundt hele glasset. Lykten med det svarte håndtaket fant eg hos Lagerhaus. Skikkelig stemningsfullt med dempet lys og tente telys. Det store glasset er også fra Lagerthaus, de små med "God Jul" er kjøpt hos Søstrene Grene.


Elsker felykten.

 

Klem fra Anne Grete

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits