Enda mer lek med Cameoen.

Har lekt meg enda mer med Cameoen:Singlet med Eiffeltårnet i lilla glitter vinyl, til meg selv.Svart med hvit skrift, også til meg selv.Og en med "Streken", syns den var knall!

Skulle ha de med meg til Tenerife på søndag, men turen må dessverre avlyses på grunn av vannkopper i familien. Vi har allerede sjekket ut nye turer, så de skal nok bli brukt i løpet av vinteren. 

Har laget noen julepresanger, de får dere se etter julaften.

To puter til har eg sydd, selv om mannen mente vi har nok puter. Bestilte stoff på ebay for over et år siden, og skulle til å bruke stoffet no nylig. Oppdaget at stoffet var for lite til å sy de to putene eg hadde planlagt, så stoff måtte bestilles på nytt. Det går ganske fort, stoffet kommer fra Australia, og syns ikkje det tok så lang tid.

 Fikk lyst å ha litt tekst på disse også, svart htv ble valgt. Syns det ble tydeligere i virkeligheten, enn hva som er på bildet her. Men sevfølgelig, hadde vist bedre på et ensfarget stoff.Da har endelig de svarte og hvite putene fått litt selskap av rødt. Leitet etter røde puter etter at vi fikk sofaen, men fant ikkje rett rødfarge, så da var eg rundt og så på stoff. Fant aldri det som eg var ute etter. Da eg fant dette stoffet på ebay, så var det bare å bestille. Stoffet er litt tynt, når de er utslitt får eg lage nye. Har dunputer inni alle putene mine rundt omkring, syns de er finest. Har røde gardiner i loftstuen heile året, og noen vaser som er røde. Så det er fint med litt rødt i sofaen også.

Klem fra Anne Grete 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits