Dørskilt, betongnisser og til-fra-lapper

Det finnes så mye inspirasjon på ulke facebookgrupper og nettet generelt. Fant billig plexiglass plate, og den tenkte eg at eg skulle ha til dørskilt hjemme hos oss, eller ved siden av døren da. Og så ville eg ha avstandsskruer til platen. Men det var lettere sagt enn gjort. I alle butikker eg har vært i, så har de ikkje slike skruer. Løsningen ble ebay og Kina. Så var det bare å vente. Cameoen min ble brukt til å lage skiltet.Enkelt og greit, med litt humor. Mannen er med i revy, så eg falt pladask for mannen med briller og sløyfe i halsen i Silhouette Store. Ble fornøyd selv om eg ser noen feil. Den største feilen var at eg ikkje speilvendte designet, slik at vinylen ble klistret på baksiden av platen. Hadde laget designet klart, og det speilvendt, men så har eg en liten bok der eg skriver tips til meg selv. Der stod det at denne typen vinyl ikkje skulle speilvendes. Rettet det og trykte på Enter. Det går bra, Vi har døren inni carporten så skiltet blir ikkje vått, har brukt innendørsvinyl, hehe. Får lage nytt når det blir ødelagt. Og flink som mannen var, så lagde han hull i platen og hang det opp for meg, ganske så med en gang eg spurte. Han pleier å drøye slike ting som eg vil han skal gjøre, men ikkje denne gangen, tusen takk!

 

En venninne og eg lagde betongnisser her for noen uker siden, endelig har de fått kommet seg ut på plassen sin, mangler enda litt pynt som skal være til jul, det får vi ta en annen dag.Syns de ble ganske så søte, den ene med oppstoppernese og alt, veldig kjekt, og litt frustrerende å holde på med. Litt underveis, mener dette er venninnen min sin nisse.Her står de til tørk. Lagde også noen klosser oppi melkekartonger, jaja, ble vel ikkje helt slik vi hadde tenkt oss, men har tre klosser som eg skal ha kubbelys på i julen :)

 

Skulle rydde og pynte til jul, men så var det ting i spisestuen som skulle på hobbyrommet, men det var ikkje plass der. Så måtte rydde på hobbyrommet aller først. Og ja, det er kjedelig å rydde, mye gøyere å lage ting. Kom på at eg hadde noe glitterark og glitterkartong liggende. Så da måtte eg bare, akkurat som ungene, lage noe da.Hadde lastet opp fil fra Silhouette Store. og da var jo jobben fort gjort. Digger denne glitterkartongen, den drysser ikkje i det heile tatt, og veldig dus i glitterfargen, ikkje så glorete i mine øyne.

 

Hadde noe glitterpapir også, ikkje så stive som kartongen, men duger til formålet. Den til venstre, mye mer "glorete", og glitteret drysset veldig...Måtte legge saksen på de andre to, så de holdt seg nede under fotograferingen. Bare sier det, elsker Cameoen min.

 

Klem fra Anne Grete
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits