Babyteppe og andre strikkede ting.

Noen ganger er det bare damping som gjenstår før det er ferdig. Dette babyteppet er no mottatt og eg kan poste bilder av det. Det er strikket til min lille nevø som nettopp er født i Kristiansand. Sendte det avgårde til de, og det er no mottatt. Begynte så vidt å strikke på det før sydenturen våres tidlig i februar og var med på flyet, elsker rundpinner på flyet, de detter ikkje ned på gulvet! Og så strikket eg det ferdig da vi kom hjem. Og så var det bare å dampe det, og det tar lengst tid. No var gutten født og da var det bare å dampe i vei. Elsker dette mønsteret, er fra Du store alpakka. Strikket i Babysilk fra DSA. Deilig, mykt og varmt. Søsteren fikk et likt teppe da ho var født, Ho er ikkje to enda, så kanskje ho bruker det litt enda tenkte eg, så broren må få sitt eget. Visste ikkje det ble gutt, men brunt er no en nøytral farge. 

Og en liten djevellue måtte han også få, strikket etter han ble født på torsdag, etter seinvakt. og fredag. Spent på om den passer, da han er en stor gutt. Babyborn dukken fikk være modell, litt stor til ho, men går helt greit til ho også. Får være dukkeklær hvis lille prinsen er for stor, eller når han vokser ut av den. 
Hadde så lyst å prøve å strikke denne luen fra Marte Helgetun, så den skal søsteren få.Strikket med dobbel tråd med Babysilk fra DSA.

Håper den også passer, kanskje den er litt stor. Strikket tre pannebånd også i januar/februar. Jenten min hadde mistet sitt, som eg strikket for et år siden. Ville ha nytt, og da var det plutselig tre ferdige. Har visst enda mer garn også. Strikket i tynn merino fra Sandnesgarn. Var bare damping igjen så var de ferdige. Det øverste har jenten min brukt siden det var ferdig strikket. 

Klem fra Anne Grete

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits