Ollohuset vårt, hvordan ser det ut der?

Vi har kjøpt oss en hytte, eller det vil si, bestemoren til mannen min sitt hus. Og vi skal kalle det Ollohuset, siden barna mine hadde Ollo som navn på henne. Ho gikk dessverre bort for et år siden, og vi fikk anledning til å kjøpe huset hennes. Vi har startet med å gjøre det til vårt eget. Det er tre soverom som er i andre etasje, og vi har begynt på alle tre.Det minste soverommet skal eg og min mann ha, det går akkurat en dobbelseng og litt plass rundt inn her. Vi skal tross alt bare sove der, og trenger litt plass til klær. Svigerfar er av det ivrige slaget, heldigvis, og hadde sparklet spikerhull og skjøter. Luke til lagringsplass i kneveggene var det også. Den er no platet igjen, vi trenger ikkje den oppbevaringsplassen, tenker vi. Etter pussing og sparkling og pussing igjen, og enda mer sparkling og pussing, så fikk eg malt veggene, i Deco blue. Herlig mørk farge, vanskelig å få gjengitt fargen ordentlig her.Nydelig tregulv under gulvbelegg. Dessverre fullt av malingsflekker og mye pussearbeid, så vi skal legge parkett over det. 

Har malt taket også i litt lysere blå. Pilasterblå heiter den fargen. Det ble kjempestilig, syns eg selv. Har visst ikkje bilde av taket, det får eg ordne en annen gang. Ihvertfall, no er det bare å skifte vindu, legge gulv, lister og sette inn ny dør som er igjen på dette rommet. Og litt stikkontakter...
 

Det er våres rom, må visst lage et nytt innlegg om neste rom, var ikkje nok plass til å poste så mange bilder, virker det som, følg med. 

Klem fra Anne Grete

Én kommentar

Victoria Larsen

02.05.2017 kl.00:05

Jeg ønsker deg en fin mandagskveld :-)

Skriv en ny kommentar

hits