Ollohuset, jenterommet.

Neste rom som vi er kommet lengst på er jenten vår sitt rom, det var en liten kjøkkenkrok med utslagsvask og et rom innenfor.


Litt vanskelig å se, men her har kjøkkenkroken stått, den var tatt ut før vi overtok huset, det skulle vekk uansett. 

 


Og skjønn utslagsvask. 

 


Og med vegg og døråpning inn til rommet innenfor.

 


Et relativt lite rom innenfor, også med skapdører inn i kneveggene. Gulvbelegg, og malte vegger. 


Ser inn igjen på kjøkkenkroken. 

 


Kjøkkenkroken er revet, veggen imellom rommene er revet, her er skråtaket tatt vekk, og vi ser plankene på taket, noen plasser med hull og vi ser takplatene. 

 


Her jobber svigerfar med å rive ned veggen bak kjøkkenkroken, og pipen til venstre. Den valgte vi å plate igjen, vi har varmepumpe, og tenker vi ikkje trenger vedovn, og derfor kan vi plate utenpå pipen. 

 


Det er stilig å se plankene inni veggen, helt fine, selv om huset er fra 1952 (tror eg det var). Og ulik bredde på plankene gjorde ingenting før. 

 


Plutselig var det et stort flott soverom. Gulvflaten er 4,70m x 2,38m. Det må trekkes fra det pipen tar av plass da. 

 


Klar til å plates på vegger og i tak. 


Vi kunne se heilt opp i mønet. 

 


Og pipen oppe på loftet.

 Rommet har fått nye plater, walls2paint, klare til at eg kan male, jippi. Noe av taket beholdt vi og noe har fått nye plater. Skråtaket har fått walls2paint plater også. Genialt, slipper å sparkle og pusse. 


Fine slette vegger å male. 


Malt et strøk med mørk lilla. Ekstragavant er navnet, fra Nordsjø. Håper det blir bra når eg får malt et strøk til. Taket må sparkles litt og pusses, på de nye takplatene, helt oppe i taket, så er det også klart for å males, tror det blir stilig når det blir ferdig. Litt eksklusivt og kult. Tenker en litt lysere lillafarge i taket, ikkje heilt bestemt hvilken farge det blir enda, måtte se om det bøå taket på våres rom ble bra før eg bestemte fargene på ungenes tak. Har så smått begynt å tenke på innredningen.

 
Har fire slike stoler som eg tror blir stilige, med de tankene eg har om hvordan de skal bli. To stykker tenker eg ho skal få ha på rommet. Har litt å kosearbeid fremover. Liker godt å male, og klør i fingrene for å komme ut og jobbe videre. 

På dette rommet er det også fint gammelt tregulv, men vi vil ikkje bruke mye tid på å pusse det, så vi legger parkett også her. Ellers skal vinduet skiftes, lister på plass, litt stikkontakter og ny dør. Og alt som skal gjøres i taket, med sparkling, pussing og maling. Snart ferdig...

 

Klem fra Anne Grete


  


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits