Ollohuset, gutterommet.

Og så var det tredje rommet som er i andre etasje, gutterommet. Dette er det største rommet. Og her var det avdelt med et "walk-in-closet" i god gammel stil. Vi tror at vi ikkje trenger så mye lagrinsplass, så ned med den veggen, og rommet ble større, 

 


Det er jo en fantastisk stilig tapet da, om enn litt gammeldags og det blir litt mye når skråtaket og veggene er dekket med denne tapeten. Og så har det nok vært en ovn her en gang, eller tiltenkt ovn, for det er spor av at det har vært hull inn i pipen her, inni firkanten med ramme rundt.

 


Og et ferskenfarget tak. Fine lister da. 

 


Vi satte ungene i gang med å rive tapeten, men platene bak viste seg å være myke og svært oppløselige, og for et lappverk, alle størrelser og alt materiale har nok vært brukt. Så vi ga oss på det, og plater om igjen tak og vegger, veggen med pipen skulle vi uansett plate om, no skal alt få nye plater. 


Inni klesrommet stod en flott Amerikakoffert. og den skal vi få beholde, tror nok den skal få være slik den er, bare vaskes. Fantastisk. Her kommer også flott gulv til syne, gulvbelegget skal vekk og parkett skal legges her også. 


Skikkelige saker. 

På dette rommet er vi i gang med å legge plater i skråtaket, de passet akkurat med platene som ble sagd ut til kneveggene på jenterommet. Prøver å bruke alle "rester" vi også. Eller svigerfar og mannen. Har tatt vare på tapet på en plate, tenker å gjøre noe med den, lage et minne om det som var. Litt igjen her også altså...

 

Klem fra Anne Grete
 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

02.05.2017 kl.00:32

Jeg ønsker deg en fin kveld/natt :-)

Skriv en ny kommentar

hits