Nytt mobildeksel og votter.

Litt småstrikk har eg fått tid til. Har liksom bestemt meg for ikkje å begynne på nye ting, men det er fryktelig vanskelig. Prøver å minke ned på antall pågående ting, men da eg ble tom for garn til et sjal eg holder på med, så må det vel være lov???

Jaja, bestemmer jo selv, er voksen nok til det...

Men okei, mobilen min har hatt en skulle-bli-en-sokk som deksel og beskyttelse. Den var begynt å bli litt slitt i kantene. Og i sommer ble en tråd slitt av, og det ble et større og større hull etterhvert.

Har lenge tenkt at eg skulle strikke ny, men andre ting har vært gøyere. Men i går begynte eg på det, og fri i dag, så då var det bare å bli ferdig, ikkje mye igjen. 

Det gamle trekket satt ganske tett inntil telefonen, Det nye blei litt løsere og lengre. Rapporten på mønsteret går her tre ganger, mens på det gamle trekket bare to, var nok et annet garn. Denne gangen har eg strikket i tynn merinoull fra Sandnesgarn på pinne 3. Hadde rester fra tidligere prosjekter, syns det alltid er sånn med Mariusmønster. Trenger bare kjøpe blåfargen, så kan eg lage flere ting (eller en av de andre fargene, og sånn går no dagan). 

 

Har hatt lyst til å strkke Hjertevotter, så da var det bare å kjøpe garn og mønster. Har en del Fritidsgarn, så no kan eg strikke enda flere votter.

Fort gjort og på store pinner:

Her er de ferdig tovet som det står i oppskriften. Har glemt å måle hvor lange de er etter toving. De passer ihvertfall perfekt til meg. Deilig til vinteren!

 

Før toving.

 

Klem fra Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits