hits

Litt til babyer.

Gjennom høsten og vinteren har eg strikket litt babyklær, kjekt å ha noe klart hvis det kommer en baby som eg vil gi noe. Og så gøy det er å strikke babyklær! Det går passe fort å bli ferdig og er så mye gøy å strikke. De fleste klærne låg klare til å dampes, og noen måtte bare få knapper, eller festet et par tråder, så var de ferdig. 

På dette bildet kommer fargen mer til sin rett, vil påstå den er enda mørkere i virkeligheten.

Annielue og -hals, strikket i Merinoull fra Sandnesgarn, str. 1 - 2 år. Mønster fra Klompelompe - Strikk til hele familien. 

 

Gullinalue og -romper, strikket i Merinoull fra Sandnesgarn, str. 0 - 1 mnd. Mønster fra Klompelompe - Strikk året rundt. Luen skal få to knapper på seg også, må kjøpe. 

Trultemor buksedress str. 6 mnd, strikket i Merinoull fra Sandnesgarn. Mønster fra Klompelompe - strikk til baby, barn og voksen. Fargen på alle disse klærne heter mørk pudderrosa. 

Minsten jakke, -bukse og -kyse og Lille vinterkongle-sokk. Alt er strikket i Tynn merinoull fra Sandnesgarn, str. 0 - 1 mnd (bukse og jakke), 0 - 3 mnd (kyse) og 0 - 4 mnd (sokker). Mønster fra Klompelompe - Strikk til hele familien og - Strikk året rundt (sokkene). Fargen er litt mer hudfarget eller Støvet korall som produsenten kaller den. 

Og så til slutt et teppe til en gutt. Har hatt lyst å strikke et slikt teppe i mange år. En begynner i midten og strikker rundt og rundt, til det blir passe stort. Dette er et lite teppe ser eg, synes egentlig det er greit med litt størrelse på teppene, så en kan tulle babyen inn i det. Med dette så kan du tulle babyen inn, men bare i begynnelsen, seinere så blir det mer et oppå babyen pledd. Skal få blokket det litt bedre. Dette er strikket i Sisu fra Sandnesgarn. Oppskriften er fra Dale, et hefte som er en del år gammelt. Kjempegøy å strikke, selv om omgangene blir lengre og lengre etterhvert som teppet vokser. 

 

Klem fra Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar