hits

Nytt kjøkken.

Da kan eg endelig dele bilder av kjøkkenet vårt. Mangler lister i tak, på gulv og rundt vinduene. Skal male vinduet og kjøpe gardiner, stoler er bestilt, venter på de enda. Ellers er det ferdig. Syns nesten det er vanskelig å huske kordan det såg ut før, rart kor lett det er å bli vant til nye ting. 

Bilderas av det gamle rotete kjøkkenet. Det har vært slik helt siden vi kjøpte huset i 2005, vi har hatt to ulike, men ganske like kjøkkeninnredninger og ulike benkeplater også. Har hele tiden sagt at eg skal ha nytt kjøkken, men da vil eg ta alt under ett og få det slik som eg vil ha det. Og ville eg ha en steikeovn til 25000 kr, så skulle eg kjøpe det. ikkje spare på noe. Så da har det jo bare vært å spare. Det har eg gjort de siste åtte årene. Da steikeovnen streiket i høst, undervarmen virket ikkje, så var eg lei av å kjøpe ny brukt steikeovn, oppvaskmaskin eller kjøleskap. Som vi har gjort noen ganger i påvente av nytt kjøkken. Underveis, mens vi venta på kjøkkenleveringen, så rauk varmluften også, hehe. 

Vi begynte før jul og tok vekk den lange disken med skap og skuffer. Vi skal bruke kjøkkenet på hytten, så mannen fikk kjørt det ut der en ettermiddag. Så i julen så hadde vi "åpen kjøkkenløæsning". Alle tingene som var i skap og skuffer ble lagt på bord, som vi lånte, der skape og skuffer egentlig stod. Mannen syns det var veldig praktisk og oversiktlig. Kunne se alt og bare plukke det han trengte. Var for så vidt enig, men såg fram til å ha orden på kjøkkenet igjen. 

Etterhvert ble alt tatt vekk og vi tok i bruk heile førsteetasjen. Godt å bruke bordene som vi lænte til å sette opp ting vi hadde bruk for på. 

Overskapene trengte vi ikkje ha lenger, men godt å ha komfyr, kjøleskap og vask lengst mulig. 

Taket har vi byttet ut. og fått inn spotter som lyskilde. 

Malt og tapetsert veggene, no er det nytt gulv, parkett. 

For mye tapet gjorde at vi valgte å tapetsere mellom vasken og overskapene, og over platetoppen. 

Kjøleskapet ble stilt i et hjørne der det ikkje stod i veien , og vi brukte det heilt til heile kjøkkenet var på plass. 

Provisorisk spiseplass. 

Stuen ryddet for møbler og kjøkkenet er kommet, flatpakket.

Komfyren var det siste som ble tatt ut. Men ville plutselig ikkje steike noe på den, da det nye gulvet var på plass, tenk om det ble skittent på gulvet, haha. Supert med diverse restauranter rundt omkring. 

Den lange kjøkkenbenken er borte, integrert kjøleskap, steikeovn og kombiovn (mikro og vanlig) er kommet opp i høyden. Høyskap som kan trekkes ut med plass til tørrvarer. Platetopp med fin vifte. 

Blancovask med blandebatteri i samme farge. Integrert oppvaskmaskin, der vi kan løfte opp nederste kurv, fantastisk. Og bosskuffen åpner seg ved at vi dytter i den. 

Har kommet granittplate under disse tingene her etter at bildene ble tatt. 

Salt, pepper og olje tilgjengelig, på en granittplate. 

Og så "øyen". Vi skal sitte i bakkant. Venter på stoler som er bestilt på Skeidar. 

Dill.

Prøvd å vise tapeten, svakt rosafarge med skrift. 

Ja, mangler lister. 

 

Ha ein fin dag!

 

Klem fra Anne Grete

 

4 kommentarer

Lilli

21.02.2018 kl.15:04

Så fint det ble! :)

annegretesverden

25.02.2018 kl.12:19

Lilli: Tusen takk!

Maiken

21.02.2018 kl.17:39

Så fint det ble! Kanonstilig med de håndtakene!

annegretesverden

25.02.2018 kl.12:19

Maiken: Tusen takk

Skriv en ny kommentar