hits

Oppdatering på Ollohuset.

Plutselig har det gått en uke siden vi var i Ollohuset. Eg tok litt bilder da vi var der, mannen har jobbet en del. Ja, eg og har gjort litt da...ihvertfall pekt hvor ting skal henges opp. 

Først er det våres bitte lille rom. Vi har valgt å ha det minste rommet til oss. Det går akkurat inn en seng som er 180 cm bred, så kan vi så vidt gå rundt sengen. Jaja, mannen har litt bedre plass enn som så. Men det skal komme opp hyller så vi kan legge litt klær og diverse på, så da har han ikkje så stor plass allikevel. I den grad vi skal ha overnattingsgjester, så får de finne seg et annet rom å sove på. Vi trenger bare en seng til å sove i, og litt plass til klær. Det er større sjanse for at barna har med seg overnattingsgjester, så de har større rom. Og deres rom kan også brukes av våres gjester, så må de legge seg på samme rom, hehe. Ja, vi hadde glemt å kjøpe to takfester til siste gardinlisten, som skal være i skråtaket. Det er kjøpt, og skal skrues opp neste gang. Gardinene er 80% lystette fra Kid. Valgt å trekke de litt langt bort så det ikkje kommer lys inn på siden, spesielt når det er sommer. 

Fargen på veggen er Deco blue, Taket er Pilasterblå. Lampene vi har til leselys er fra Clas Ohlson og er bordlamper i kobberfarge, har hengt de opp med en krok. Ledningen skal festes til veggen/taket, vi hadde ikkje ledningsklemmer :)

Syns det er litt kult med lang ledning som en igjen fester i en krok. Blei ikkje heilt slik som eg ville, med svai på ledningen. Taklampen er også i kobberfarge og fra Clas Ohlson. Den gardinen altså...

Syns det er så godt med knagger på små hytterom. Alltid noen klær eller annet som skulle vært vekke fra gulvet...De tre rammene er kommet på plass, men mangler bilder. Har ikkje bestemt meg for hva som skal inni rammene. Alt er hengt litt høgt opp, så eg ikkje skaller hodet borti når eg går forbi, sånn litt morgentrøtt. Eg ligger innerst og det er smalt ved fotenden å gå forbi også :) Knaggrekken er kjøpt hos Upstairs i Kristiansand i fjor sommer, rammene hos Bildeprint. 

Denne rammen syntes eg var så gøy i butikken, og så var den i kobberfarge, så den ble med heim. Ikkje så praktisk i virkeligheten, det kommer lett andre bilder i den. Husker ikkje om det er Tiger eller Søstrene Grene den er kjøpt.

Utrolig hva litt ting på veggene gjør med et rom...

 

Klem fra Anne Grete.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar