hits

Oppdatering på Ollohuset (2).

Jenten min sitt rom i Ollohuset er også blitt stæsjet litt. 

Fått lystette gardiner (90% fra Kid). Gardinstangen skal kuttes litt, da får ikkje gardinen den svaien på seg som vises her på venstre side.

Det er sånn det skal festes på våres rom også. Må ha noe som holder gardinene litt mer vekk fra hverandre, så lyset slipper inn på dagtid. 

Bilder kjøpt hos Bildeprint. Jenten min liker geografi, og kan mange hovedsteder i verden, så Eiffeltårnet og Big Ben passer fint hos henne. Bildet i midten har mange byer skrevet opp. 

Eg ville ha lang ledning og lampen hengende over bordet, men det ville ikkje jenten min. men gull er det i hvertfall. Til venstre her henger speilet fra Lagerhaus som også er i gull. 

Bak døren gjemmer det seg tre knagger i gull, fra Søstrene Grene. 

Hadde en lampe (tror den er fra Ikea), som gikk fint her. Har en oppslagstavle over sengen, med diverse bilder hengende på, og "nattbordet" er en trådhylle/boks/postkasse, eller hva du vil kalle det. God til å legge ting og tang, som mobiler og ipader eller annet i. Tror eg fant den på Søstrene Grene en gang. Oppslagstavlen er Lagerhaus. 

Veggfargen heiter Ekstragavant fra Nordsjø. 

Taket er i en lysere lillafarge, men husker ikkje navnet i farten. Fått en Hylle/skap på kneveggen. Er fra Ikea og har skyvedører iglass. Gullkorgene står klar oppå til å romme småting. Har tenkt at en liten kommode til å legge klær i skal komme inn her også. Og planen er en sovesofa med soveplass til to. Da kan det sove fire stykker her inne. 

 

Klem fra Anne Grete

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar