hits

"Nytt kjøkken" i Ollohuset.

Siden vi skiftet kjøkkenet heime, så fant vi ut at det gamle kjøkkenet ville gjøre seg i Ollohuset. Der var det flere hyller og skuffer som hadde sett sine bedre dager. 

Synes det har blitt veldig fint og ikkje kostet så mye. 

Dette var altså utgangspunktet. Her har mannen begynt å demontere. Har ikkje tatt bilde av der oppvaskmaskinen står, men den er helt til venstre i bildet her. 

Her har vi fjernet skuffene før eg fant ut at eg måtte jo ta bilder...

Og sist, komfyren. vi kastet tidlig ut komfyren som var her med denne som vi fant brukt. 

Dette er på veggen på andre siden. Med det "nye/gamle kjøkkenet stående midt i veien. 

Det var trangt til å begynne med, dobbelt opp med kjøkken, Det gamle som stod på sin plass og det nye som bare var stilt midt på gulvet i full fart. 

Og i hjørnet, på veg inn i stuen der står frysen som den har gjort i alle år. Og der står den enda. 

Jaja, sånn har det blitt foreløpig, et mer funksjonelt kjøkken og skuffer og skap virker. Mangler enda vifteskapet på plass, vi skal kjøpe ny vifte. 

Med tydelige tegn på både vegger og gulv hvor den gamle kjøkkeninnredningen var. Vi har snakket om å male litt på veggene, og ordne på gulvet der det ikkje er gulvbelegg. Og så funker dette slik til vi pusser opp heile kjøkkenet. Har kjøpt ny vask på Ikea. Dette er den gamle kjøkkenbenken vi hadde heime. Den som var lang, så det var jo enkelt å skjære hull til vasken (tror eg, mannen som gjorde det). 

Heime hadde vi to forskjellig innredninger, no er de kommet ved siden av hverandre. Kanskje innredningen blir malt en gang, men det haster ikkje. Vil heller prioritere veggene først. 

Her var det høyskap og kjøleskap oppå benken ved siden av. No er kjøleskapet bare satt oppå benken. Benkeplaten var ikkje lang nok, så vi brukte litt av den gamle under kjøleskapet, funker det.

 

Litt dill har funnet plassen sin. 

Elsker denne hyllen. Jenten min fikk den til en bursdag av oss en gang for mange år siden. Vokst i fra bamser, men det har ikkje eg. Malt av en tidligere arbeidskollega av meg. Nydelig...Knagger til håndkle og forkle. 

Klem fra Anne Grete.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar