hits

Hagebord.

På hytten har vi holdt på med å lage terrasse. Og da trengte vi et bord, stoler hadde vi heime. Stolene ble tatt ut litt pø om pø. Det var før sommeren vi leitet etter et billig bord i butikkene. Fant ikkje et som vi likte, er rart hvordan stilen har forandret seg. No skal alt være så fjongt og fint, alt eg ville ha var et bord som gikk greit til de gamle stolene. Har sett en del på nettet som folk har laget selv, så da vi fant en oppskrift på nettet, var det bare å handle inn materialer.

Materialer på plass. 

 

Mannen hadde ikkje tid til å lage det, han ville konsentrere seg om terrassen. Da måtte eg bare sette i gang selv da...

Han viste meg med sagen, og i gang var eg. Sagde opp alle delene, med skråskjæringer både den ene vegen og den andre. Beiset alle delene to strøk. Mannen hjalp med å skru det sammen, og fiks ferdig var bordet. 

Det ble litt høyt i forhold til stolene, mannen har sagt at han kanskje sager av beine litt. Synes det er perfekt med sine 2,5 m. Stort og godt. 

Deilig å innta frokosten ute. Bortsett fra at det var veldig varmt, smøret smeltet og vepsene og andre innsekter skremte jenten vår. haha...

Et solid bord som ikkje kommer til å blåse vekk. Beiset med Skandinavisk grå. 

Og terrassen er også ferdig, med alle 1500 skruene skrudd i. Trammen utenfor terrassedøren har fått kant rundt etter at bildet er tatt. 

Mangler rekkverk (bak der eg tar bildet fra) og trapp ned til hagen (til venstre i bildet). Men fullt ut en terrasse.

 

2 kommentarer

deveny

14.09.2018 kl.21:24

Det ble fint :)

annegretesverden

25.09.2018 kl.21:07

deveny: tusen takk!

Skriv en ny kommentar